Zitmeubelen op maat laten maken

Zitmeubelen op maat laten maken biedt een unieke mogelijkheid om uw woonruimte of werkplek volledig naar uw hand te zetten. Bij Leo Dries uit Merksplas begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw interieur niet alleen comfort en functionaliteit biedt, maar ook een weerspiegeling is van uw persoonlijke stijl en smaak. Zitmeubelen op maat laten maken stelt u in staat om elk aspect van het ontwerp te personaliseren, van de vorm en afmetingen tot de stofkeuze en afwerking.

Wilt u een gratis adviesgesprek?

Uw ideale zitmeubelen op maat laten maken

Het creëren van uw ideale zitmeubelen op maat is een proces waarbij uw visie centraal staat. Onze ervaring met zowel het renoveren van bestaande meubelen als het volledig nieuw maken van zitmeubelen volgens de specifieke wensen van onze klanten, stelt ons in staat om elk project met groot vakmanschap te benaderen. Zoekt u enkele nieuwe stoelen, of heeft u een luxueus bankstel in gedachten? Voor ons is het allemaal geen probleem. Naast meubelen voor particulieren maken we ook vaak zitmeubelen op maat in het kader van interieurprojecten voor bedrijven. Zo vervaardigen we geregeld kwalitatieve banken op maat voor de horeca, die naadloos aansluiten bij de rest van uw interieur. Onze expertise in meubelstoffering zorgt ervoor dat de afwerking van elk meubelstuk van de hoogste kwaliteit is.

Zetel in rustiek decor

Zetelopmakerij

Een salon of zetel opnieuw bekleden, herstellen of kleuren ? Ambacht is onze kracht. Neem een kijkje in onze zetelopmakerij.

Gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen geven uw interieur stijl en klasse. Breng een bezoek aan onze gordijnafdeling.

Vrouw in een leefkamer

Tapijten

Om uw interieur te vervolledigen, kan u bij Leo Dries ook terecht voor het plaatsen van vasttapijt alsook voor een tapijt op maat om Uw woning verder aan te kleden.

Bruine zetel

PVC Vloeren

PVC stroken zijn uitstekend geschikt voor renovatiewoningen of veel belopen oppervlaktes. Makkelijk te monteren en extra sterk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Laat ons al uw wensen weten

Bent u geïnteresseerd om zitmeubelen op maat te laten maken of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan contact op met ons of bezoek onze toonzaal in Merksplas. Onze stoffeerderij staat klaar om uw dromen te vertalen naar realiteit. We bespreken graag uw ideeën en wensen, en samen kunnen we bekijken hoe we deze het beste kunnen realiseren. Met onze hulp kunt u een interieur creëren dat niet alleen uniek en persoonlijk is, maar ook voldoet aan al uw eisen op het gebied van comfort en stijl.