Zetelmaker

Een zetelmaker speelt een cruciale rol in het behoud en de creatie van comfort en stijl in uw interieur. Leo Dries uit Merksplas staat bekend als dé zetelmaker die traditioneel vakmanschap combineert met moderne technieken om uw zitmeubilair te transformeren. Of het nu gaat om het herstellen van een erfstuk of het op maat maken van een nieuwe zetel, onze expertise garandeert een resultaat dat uw verwachtingen overtreft.

Wilt u een gratis adviesgesprek?

Onze zetelmaker geeft oude meubelen nieuw leven

Kwaliteit en perfectie zijn twee van onze sleutelwoorden. Meubelstoffering is mogelijk op de traditionele manier met zeegras, veren en paardenhaar, maar natuurlijk gebruiken we ook hoogwaardige moderne materialen en technieken. Minder bekend misschien, maar daarom niet minder belangrijk, zijn onze zitmeubelen op maat. In overleg met onze interieurspecialisten of naar uw eigen ontwerp maken wij voor u zitmeubelen geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Massief beukenhout, de beste onderveringen en hoogwaardige Bultex-koudschuimvullingen maken onze creaties tot pareltjes in uw interieur. Wanneer u besluit uw zetel te laten stofferen door onze specialisten, kiest u voor een duurzame oplossing die charme en comfort terugbrengt in uw huis. Ook uw stoelen kunt u laten renoveren door onze zetelmaker.

Gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen geven uw interieur stijl en klasse. Breng een bezoek aan onze gordijnafdeling.

Vrouw in een leefkamer

Tapijten

Om uw interieur te vervolledigen, kan u bij Leo Dries ook terecht voor het plaatsen van vasttapijt alsook voor een tapijt op maat om Uw woning verder aan te kleden.

Bruine zetel

PVC Vloeren

PVC stroken zijn uitstekend geschikt voor renovatiewoningen of veel belopen oppervlaktes. Makkelijk te monteren en extra sterk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Kies voor kwalitatief zitmeubilair

Wilt u uw zetel laten maken door onze ervaren stoffeerderij? Neem dan contact op met ons team of bezoek onze toonzaal in Merksplas. Of u nu een zetel wilt laten herstellen, een uniek meubelstuk op maat wilt laten creëren, of advies nodig heeft over het renoveren van uw stoelen, onze zetelmaker staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Samen met u verkennen we de mogelijkheden en kiezen we de beste materialen en ontwerpen die passen bij uw levensstijl en interieur. Laat ons uw partner zijn in het creëren van een interieur dat volledig aansluit bij uw wensen!