Zetel laten overtrekken

Een zetel laten overtrekken is een uitstekende manier om nieuw leven in uw geliefde meubelstuk te blazen. Bij Leo Dries in Merksplas kunt u terecht voor deze service. Het stofferen van een zetel is niet alleen een duurzame keuze voor het milieu, maar het biedt u ook de mogelijkheid om uw interieur te vernieuwen zonder afscheid te moeten nemen van een meubelstuk met sentimentele waarde.

Wilt u graag uw zetel opnieuw laten overtrekken?

Uw zetel laten overtrekken door een echte expert

Wanneer u besluit uw zetel te laten stofferen, wilt u natuurlijk dat dit gebeurt door een gespecialiseerde stoffeerderij. Als ervaren zetelmaker kunnen wij uw zetel niet alleen een nieuwe uitstraling geven, maar ook zorgen voor een update op gebied van comfort en kwaliteit. Wij bieden een breed scala aan materialen aan, van luxe leder tot diverse stoffen, waarmee uw zetel overtrokken kan worden. Ook een lederen zetel laten renoveren behoort tot de mogelijkheden. We behandelen het leer zorgvuldig om het weer als nieuw te laten lijken. Naast zetels kunnen we ook andere meubelstukken zoals stoelen overtrekken en zo een uniforme stijl in uw interieur creëren.

Zetel in rustiek decor

Zetelopmakerij

Een salon of zetel opnieuw bekleden, herstellen of kleuren ? Ambacht is onze kracht. Neem een kijkje in onze zetelopmakerij.

Gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen geven uw interieur stijl en klasse. Breng een bezoek aan onze gordijnafdeling.

Vrouw in een leefkamer

Tapijten

Om uw interieur te vervolledigen, kan u bij Leo Dries ook terecht voor het plaatsen van vasttapijt alsook voor een tapijt op maat om Uw woning verder aan te kleden.

Bruine zetel

PVC Vloeren

PVC stroken zijn uitstekend geschikt voor renovatiewoningen of veel belopen oppervlaktes. Makkelijk te monteren en extra sterk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Laat ons uw zetel nieuw leven inblazen

Bent u geïnteresseerd in het laten overtrekken van uw zetel of heeft u andere wensen op gebied van meubelstoffering? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze toonzaal in Merksplas. Hier kunt u niet alleen inspiratie opdoen, maar ook in samenspraak met onze interieuradviseurs de ideale stof of leder voor uw project kiezen. Onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid zorgt ervoor dat uw meubelstuk met de grootste zorg wordt behandeld. Reken op een resultaat dat uw verwachtingen overtreft!