Zetel laten herstellen

Een zetel laten herstellen is een uitstekende keuze voor wie gehecht is aan zijn meubelstukken en ze graag een tweede leven geeft. Leo Dries uit Merksplas herstelt uw geliefde zetel niet alleen, maar transformeert hem tot een stuk dat opnieuw jaren meegaat. Door uw zetel te laten herstellen, investeert u in duurzaamheid en behoudt u de emotionele waarde die in dit meubelstuk schuilt.

Bent u op zoek naar een stoffeerder om uw zetel te laten herstellen?

Uw zetel laten herstellen met kwalitatieve materialen

Hoe kwalitatief een zetel ook is, het kan altijd gebeuren dat deze na jaren gebruik tekenen van slijtage begint te vertonen of door een ongelukje schade oploopt. Dit hoeft echter nog niet te betekenen dat u een nieuwe zetel moet kopen: bij een stoffeerder met kennis van zaken kunt u uw zetel eenvoudig laten herstellen. Wij helpen u graag om uw zetel er weer als gloednieuw te laten uitzien. Onze jarenlange ervaring in het renoveren van meubelen zorgt ervoor dat elke zetel met de grootste zorg en aandacht wordt behandeld. Of het nu gaat om het overtrekken van een zetel of het volledig vernieuwen van de binnenstructuur, wij gebruiken enkel de beste materialen die garant staan voor comfort en duurzaamheid. Ook voor het renoveren van stoelen bent u bij ons aan het juiste adres. Elk project, groot of klein, krijgt dezelfde toewijding om het meubelstuk in zijn oude glorie te herstellen.

Zetel in rustiek decor

Zetelopmakerij

Een salon of zetel opnieuw bekleden, herstellen of kleuren ? Ambacht is onze kracht. Neem een kijkje in onze zetelopmakerij.

Gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen geven uw interieur stijl en klasse. Breng een bezoek aan onze gordijnafdeling.

Vrouw in een leefkamer

Tapijten

Om uw interieur te vervolledigen, kan u bij Leo Dries ook terecht voor het plaatsen van vasttapijt alsook voor een tapijt op maat om Uw woning verder aan te kleden.

Bruine zetel

PVC Vloeren

PVC stroken zijn uitstekend geschikt voor renovatiewoningen of veel belopen oppervlaktes. Makkelijk te monteren en extra sterk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Laat uw zetel herleven

Heeft u een versleten zetel die u wilt laten herstellen of overweegt u nieuwe zitmeubelen op maat te laten maken? Neem dan contact op met ons of kom langs in onze toonzaal in Merksplas. Hier kunt u materialen uitkiezen en direct bespreken hoe we uw interieurwensen kunnen realiseren. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en begeleiden in het kiezen van de perfecte oplossing voor uw meubelstukken. Vertrouw op onze expertise in meubelstoffering!