Stoelen laten renoveren

Stoelen laten renoveren is een uitstekende manier om de levensduur van uw geliefde meubelstukken te verlengen en ze weer volledig te laten aansluiten bij uw huidige interieurstijl. Bij Leo Dries, gevestigd in Merksplas, begrijpen we het belang van kwaliteitsmeubelen en de emotionele waarde die ze kunnen hebben. Door uw stoelen te laten renoveren, geniet u van meubelen die mooi, comfortabel en functioneel zijn, en dat alles met behoud van hun originele charme.

Wilt u een gratis adviesgesprek?

Uw stoelen laten renoveren zodat ze weer net als nieuw zijn

Stoelen laten renoveren is een uitstekende manier om nieuw leven te blazen in meubelstukken die emotionele waarde hebben of uniek zijn in hun ontwerp. Wanneer u uw stoelen laat renoveren door onze stoffeerderij, bent u verzekerd van een kwalitatief en authentiek resultaat. Wij inspecteren uw stoelen grondig, repareren indien nodig de frame, en brengen een nieuwe vulling en stof naar keuze aan. Onze jarenlange ervaring met het renoveren van allerhande meubelen zorgt ervoor dat we elk project met de grootste zorg en aandacht benaderen. Of het nu gaat om lederrenovatie of de renovatie van stoffen stoelen, wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om uw stoelen te transformeren. We gebruiken hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw gerenoveerde stoelen niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam.

Zetel in rustiek decor

Zetelopmakerij

Een salon of zetel opnieuw bekleden, herstellen of kleuren ? Ambacht is onze kracht. Neem een kijkje in onze zetelopmakerij.

Gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen geven uw interieur stijl en klasse. Breng een bezoek aan onze gordijnafdeling.

Vrouw in een leefkamer

Tapijten

Om uw interieur te vervolledigen, kan u bij Leo Dries ook terecht voor het plaatsen van vasttapijt alsook voor een tapijt op maat om Uw woning verder aan te kleden.

Bruine zetel

PVC Vloeren

PVC stroken zijn uitstekend geschikt voor renovatiewoningen of veel belopen oppervlaktes. Makkelijk te monteren en extra sterk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Neem snel contact met ons op

Bent u klaar om uw stoelen te laten renoveren of heeft u andere meubelstukken die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze toonzaal in Merksplas. We bespreken graag de mogelijkheden voor meubelstoffering, zodat uw meubelen weer als nieuw zijn. Samen met u kijken we naar de beste oplossingen die passen bij uw wensen en interieur, om zo het ultieme comfort en stijl in uw huis te brengen. Laat ons u helpen om uw meubelen en daarmee uw hele interieur te verjongen!