Raamdecoratie voor bedrijven

Raamdecoratie voor bedrijven speelt een cruciale rol in het creëren van een professionele en gastvrije uitstraling. Leo Dries uit Merksplas biedt verschillende oplossingen aan voor bedrijven die op zoek zijn naar op maat gemaakte raamdecoratie die niet alleen functioneel is, maar ook perfect past bij de stijl en het imago van het bedrijf. Goed gekozen raamdecoratie verbetert de sfeer van elke bedrijfsruimte, biedt privacy waar nodig en draagt bij aan de branding van uw onderneming.

Wilt u een gratis adviesgesprek?

Kwalitatieve raamdecoratie op maat voor uiteenlopende bedrijven

Bij het kiezen van de juiste raamdecoratie voor bedrijven komt meer kijken dan enkel het esthetische aspect. Onze ervaring met het maken van gordijnen op maat stelt ons in staat om raamdecoratie te leveren die voldoet aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. In onze toonzaal van 400 m2 vindt u een zeer ruime selectie aan gordijnstoffen van gerenommeerde stoffenediteurs, waardoor u gegarandeerd bent van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden een breed scala aan oplossingen, van verduisterende gordijnen voor vergaderruimtes tot lichtdoorlatende gordijnen die een aangename werksfeer creëren, zonder in te boeten op privacy. Bovendien kunnen we ook de rest van het interieur van uw bedrijf verzorgen, zodat alles een coherent geheel vormt.

Zetel in rustiek decor

Zetelopmakerij

Een salon of zetel opnieuw bekleden, herstellen of kleuren ? Ambacht is onze kracht. Neem een kijkje in onze zetelopmakerij.

Gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen geven uw interieur stijl en klasse. Breng een bezoek aan onze gordijnafdeling.

Vrouw in een leefkamer

Tapijten

Om uw interieur te vervolledigen, kan u bij Leo Dries ook terecht voor het plaatsen van vasttapijt alsook voor een tapijt op maat om Uw woning verder aan te kleden.

Bruine zetel

PVC Vloeren

PVC stroken zijn uitstekend geschikt voor renovatiewoningen of veel belopen oppervlaktes. Makkelijk te monteren en extra sterk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Contacteer ons snel en laat ons uw wensen weten

Bent u op zoek naar de perfecte raamdecoratie voor uw bedrijf, of wilt u meer informatie over de andere interieuroplossingen van onze stoffeerderij? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze toonzaal in Merksplas. Hier kunt u onze uitgebreide collectie gordijnen bekijken en met onze experts bespreken hoe we de ideale sfeer en functionaliteit in uw bedrijfsruimte kunnen realiseren. Laat ons u helpen bij het kiezen van raamdecoratie die uw bedrijfsidentiteit versterkt en een comfortabele en uitnodigende omgeving creëert voor zowel uw medewerkers als uw klanten.