Projectinrichting voor de horeca

Projectinrichting voor de horeca is een cruciaal element in het creëren van een uitnodigende en sfeervolle omgeving voor uw gasten. Leo Dries uit Merksplas is uw partner in het realiseren van interieurprojecten voor de horeca die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam. Een goed doordachte projectinrichting kan het verschil maken in hoe gasten uw etablissement ervaren, van het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze vertrekken.

Bent u op zoek naar een expert in projectinrichting in de horeca?

Een projectoprichting op maat voor uw bedrijf in de horeca

Als expert in het aanpakken van interieurprojecten voor de horeca, neemt onze stoffeerderij graag de volledige inrichting van uw bedrijf op zich. Van banken op maat die perfect passen bij de sfeer van uw restaurant of café, tot raamdecoratie die zowel stijl als privacy biedt, wij ontwerpen het allemaal voor u. Onze ervaring met het verzorgen van interieurprojecten voor grote bedrijven in de horeca zoals het Hilton in Antwerpen garandeert dat u kunt rekenen op een professioneel eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft. Of u nu op zoek bent naar een klassieke, moderne of volledig unieke inrichting voor uw zaak in de horeca, met onze ervaring in projectinrichting hebben wij de expertise in huis om uw visie werkelijkheid te maken.

Zetel in rustiek decor

Zetelopmakerij

Een salon of zetel opnieuw bekleden, herstellen of kleuren ? Ambacht is onze kracht. Neem een kijkje in onze zetelopmakerij.

Gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen geven uw interieur stijl en klasse. Breng een bezoek aan onze gordijnafdeling.

Vrouw in een leefkamer

Tapijten

Om uw interieur te vervolledigen, kan u bij Leo Dries ook terecht voor het plaatsen van vasttapijt alsook voor een tapijt op maat om Uw woning verder aan te kleden.

Bruine zetel

PVC Vloeren

PVC stroken zijn uitstekend geschikt voor renovatiewoningen of veel belopen oppervlaktes. Makkelijk te monteren en extra sterk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Laat ons uw droominterieur realiseren

Would you like to work with an expert in project design in the catering industry to take your catering interior to a higher level? Please contact us to discover the many possibilities. Together we can discuss your wishes and ideas and draw up a plan that perfectly suits the needs of your company. Trust our experience with interior projects in the catering industry and count on a beautiful end result. Let us help you create an unforgettable atmosphere that your guests will appreciate again and again.