Meubelstoffering

Meubelstoffering is dé manier om uw geliefde meubelstukken nieuw leven in te blazen. Bij Leo Dries in Merksplas begrijpen we dat elk meubelstuk een verhaal vertelt en een unieke waarde heeft voor onze klanten. Daarom zetten we ons in om uw meubelen niet alleen te herstellen, maar ze ook te transformeren tot een centraal punt van uw interieur. Meubelstoffering biedt eindeloze mogelijkheden om uw woon- of werkruimte te personaliseren en te verrijken.

Wilt u een gratis adviesgesprek?

Meubelstoffering door een echte expert

Als gespecialiseerde stoffeerder bieden we een uitgebreid palet aan diensten aan. Zo stofferen wij uw zetel volledig naar uw wensen. Dit kan op de traditionele manier met zeegras, veren en paardenhaar, maar we gebruiken eveneens moderne materialen en technieken. Daarnaast renoveren wij andere meubelen, zodat ze niet alleen mooier maar ook comfortabeler worden. Zo geeft u uw interieur een upgrade op een duurzame wijze. Niet alleen stoffen meubelen behoren tot onze expertise: u kunt tevens uw lederen zetel laten herstellen door onze specialisten. Naast particuliere projecten voeren we ook meubelstofferingen uit in het kader van interieurprojecten voor bedrijven. Zo creëren we geregeld op maat gemaakte banken voor de horeca, die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Hoe groot of klein uw project ook is, wij zetten elke keer alles op alles om het perfecte eindresultaat te bekomen.

Zetel in rustiek decor

Zetelopmakerij

Een salon of zetel opnieuw bekleden, herstellen of kleuren ? Ambacht is onze kracht. Neem een kijkje in onze zetelopmakerij.

Gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen geven uw interieur stijl en klasse. Breng een bezoek aan onze gordijnafdeling.

Vrouw in een leefkamer

Tapijten

Om uw interieur te vervolledigen, kan u bij Leo Dries ook terecht voor het plaatsen van vasttapijt alsook voor een tapijt op maat om Uw woning verder aan te kleden.

Bruine zetel

PVC Vloeren

PVC stroken zijn uitstekend geschikt voor renovatiewoningen of veel belopen oppervlaktes. Makkelijk te monteren en extra sterk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Laat uw meubelen herleven

Bent u geïnspireerd om uw meubelen een tweede leven te geven? Of wilt u nieuwe zitmeubelen op maat laten maken? Neem dan contact op met ons team om uw meubelstoffering te bespreken, of bezoek onze toonzaal voor persoonlijk advies en inspiratie. Als uw zetelmaker staan we klaar om samen met u te werken aan een interieur dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een weerspiegeling van uw persoonlijkheid en stijl. Ons doel is om uw visie tot leven te brengen, met vakmanschap dat generaties lang meegaat.