Meubelen laten renoveren

Meubelen laten renoveren is een slimme en duurzame keuze voor iedereen die gehecht is aan zijn huidige meubelstukken maar deze graag een frisse, nieuwe uitstraling wil geven. In Merksplas kunt u bij Leo Dries terecht voor deze unieke service. Meubelen laten renoveren biedt niet alleen de mogelijkheid om beschadigde of verouderde items te herstellen, maar het stelt u ook in staat uw interieur volledig naar uw hand te zetten zonder de noodzaak voor volledig nieuwe aankopen.

Wilt u graag uw versleten meubelen laten renoveren door een specialist?

Uw meubelen laten renoveren door een specialist

Het is zonde om versleten of kapotte meubelen zomaar weg te doen wanneer ze eenvoudig hersteld kunnen worden. Wanneer u besluit uw meubelen te laten renoveren door onze stoffeerderij, kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Onze expertise in meubelstoffering zorgt ervoor dat we niet alleen stoffen meubelen kunnen herstellen, maar ook gespecialiseerd zijn in lederrenovaties. Wilt u graag uw zetel laten herstellen? Of heeft u stoelen die u wilt laten renoveren? Wij behandelen elk project met de grootste zorg en aandacht voor detail. Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect hoe wij best nieuw leven blazen in uw meubelstukken, met behoud van hun oorspronkelijke charme en comfort.

Zetel in rustiek decor

Zetelopmakerij

Een salon of zetel opnieuw bekleden, herstellen of kleuren ? Ambacht is onze kracht. Neem een kijkje in onze zetelopmakerij.

Gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen geven uw interieur stijl en klasse. Breng een bezoek aan onze gordijnafdeling.

Vrouw in een leefkamer

Tapijten

Om uw interieur te vervolledigen, kan u bij Leo Dries ook terecht voor het plaatsen van vasttapijt alsook voor een tapijt op maat om Uw woning verder aan te kleden.

Bruine zetel

PVC Vloeren

PVC stroken zijn uitstekend geschikt voor renovatiewoningen of veel belopen oppervlaktes. Makkelijk te monteren en extra sterk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Kies voor duurzaamheid

Bent u geïnteresseerd in het laten renoveren van uw meubelen of overweegt u om nieuwe zitmeubelen op maat te laten maken? Neem dan contact op met ons of kom langs in onze toonzaal in Merksplas. Hier kunt u direct uw wensen bespreken, materialen uitkiezen en inspiratie opdoen voor uw project. Ons team van interieurspecialisten staat klaar om u te adviseren en samen met u te werken aan een interieur dat perfect aansluit bij uw stijl en levenswijze. Laat ons u helpen bij het transformeren van uw huis in een thuis!