Gordijnstoffen kopen

Gordijnstoffen kopen is de eerste stap naar een verfijnd en persoonlijk interieur. Leo Dries in Merksplas biedt een uitgebreide collectie aan van hoogwaardige gordijnstoffen die elke ruimte kunnen transformeren. Ons assortiment omvat een breed scala aan texturen, kleuren en patronen, zodat u gordijnstoffen kunt kopen die perfect passen bij uw persoonlijke stijl en functionele behoeften.

Wilt u een gratis adviesgesprek?

Gordijnstoffen kopen van de hoogste kwaliteit

Bij het kopen van gordijnstoffen is niet alleen het uiterlijk belangrijk, maar ook de kwaliteit. Als ervaren stoffeerder hanteren we daarom erg strenge criteria bij de selectie van onze stoffen. Onze toonzaal van maar liefst 400 m2 herbergt een zeer ruim assortiment aan gordijnstoffen van gerenommeerde stoffenediteurs, waardoor u verzekerd bent van materialen die zowel mooi als duurzaam zijn. Zoekt u gordijnen in katoen, polyester, zijde of velours? Bij ons vindt u het allemaal, in verschillende prachtige kleuren. Met onze ervaring in het maken van gordijnen op maat zorgen we ervoor dat uw gordijnen naadloos aansluiten bij de rest van uw interieur. Bent u op zoek naar de perfecte gordijnen voor in uw slaapkamer? Of wilt u nieuwe gordijnen op maat voor uw woonkamer laten maken? Onze experts staan klaar om u te adviseren en te inspireren bij uw keuze.

Zetel in rustiek decor

Zetelopmakerij

Een salon of zetel opnieuw bekleden, herstellen of kleuren ? Ambacht is onze kracht. Neem een kijkje in onze zetelopmakerij.

Gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen geven uw interieur stijl en klasse. Breng een bezoek aan onze gordijnafdeling.

Vrouw in een leefkamer

Tapijten

Om uw interieur te vervolledigen, kan u bij Leo Dries ook terecht voor het plaatsen van vasttapijt alsook voor een tapijt op maat om Uw woning verder aan te kleden.

Bruine zetel

PVC Vloeren

PVC stroken zijn uitstekend geschikt voor renovatiewoningen of veel belopen oppervlaktes. Makkelijk te monteren en extra sterk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Kom snel eens langs in de toonzaal

Wilt u graag geschikte gordijnstoffen kopen voor uw woning, of als raamdecoratie in uw bedrijf? Kom dan zeker langs in onze toonzaal in Merksplas, zonder afspraak doorheen de week of op afspraak in het weekend. Hier kunt u persoonlijk onze uitgebreide collectie met hoogwaardige stoffen bekijken en voelen, en onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen met persoonlijk advies. Samen vinden we de ideale gordijnstoffen die uw ruimte naar een hoger niveau tillen, of het nu voor privé of zakelijk gebruik is.