Gordijnen op maat voor de woonkamer

Gordijnen op maat voor de woonkamer zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw interieur, maar ook een praktische oplossing voor privacy en lichtregulatie. Bij Leo Dries, gevestigd in Merksplas, begrijpen we hoe belangrijk het is dat gordijnen perfect passen bij de stijl en functie van uw leefruimte. Gordijnen op maat voor de woonkamer bieden de unieke mogelijkheid om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen, terwijl ze ook bijdragen aan de sfeer en comfort van uw huis.

Wilt u een gratis adviesgesprek?

Gordijnen op maat voor een prachtige woonkamer

Het kiezen van de juiste gordijnen voor uw woonkamer kan een wereld van verschil maken in hoe uw ruimte aanvoelt en functioneert. Onze ervaring met het maken van gordijnen op maat stelt ons in staat om nauw met u samen te werken, zodat uw nieuwe gordijnen naadloos aansluiten bij de rest van uw interieur. U heeft bij ons een bijzonder ruime keuze uit stoffen en kleuren. We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en te adviseren over de beste materialen en ontwerpen die uw woonkamer zullen transformeren tot een prachtige en functionele ruimte. Daarnaast is het ook mogelijk om door ons gordijnen op maat voor uw slaapkamer te laten maken, waardoor u een coherente stijl door uw hele huis kunt creëren.

Zetel in rustiek decor

Zetelopmakerij

Een salon of zetel opnieuw bekleden, herstellen of kleuren ? Ambacht is onze kracht. Neem een kijkje in onze zetelopmakerij.

Gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen geven uw interieur stijl en klasse. Breng een bezoek aan onze gordijnafdeling.

Vrouw in een leefkamer

Tapijten

Om uw interieur te vervolledigen, kan u bij Leo Dries ook terecht voor het plaatsen van vasttapijt alsook voor een tapijt op maat om Uw woning verder aan te kleden.

Bruine zetel

PVC Vloeren

PVC stroken zijn uitstekend geschikt voor renovatiewoningen of veel belopen oppervlaktes. Makkelijk te monteren en extra sterk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Ontdek alle opties in onze toonzaal

Wilt u graag gordijnen op maat laten maken voor uw woonkamer, en wilt u alle opties verkennen? Kom dan snel langs in onze ruime toonzaal of neem contact met ons op. Hier kunt u onze brede selectie aan gordijnstoffen bekijken en met ons team bespreken hoe we uw interieurvisie kunnen realiseren. Onze stoffeerders staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte gordijnen die niet alleen mooi zijn, maar ook voldoen aan al uw functionele behoeften.