Gordijnen op maat voor uw slaapkamer

Gordijnen op maat zijn ideaal om uw slaapkamer volledig naar uw hand te zetten. In Merksplas biedt Leo Dries u de mogelijkheid om gordijnen te laten ontwerpen die niet alleen perfect passen bij uw ramen, maar ook volledig aansluiten bij uw stijl en behoeften. Of u nu op zoek bent naar verduisterende gordijnen voor een ongestoorde nachtrust of lichtdoorlatende gordijnen die privacy bieden maar toch het ochtendlicht zachtjes doorlaten, wij staan klaar om uw visie te realiseren.

Wilt u een gratis adviesgesprek?

Gordijnen op maat voor een prachtige slaapkamer

Het creëren van prachtige gordijnen op maat voor de slaapkamer is de specialiteit van onze stoffeerderij. Met jarenlange ervaring in het vervaardigen van op maat gemaakte gordijnen, zorgen we ervoor dat uw gordijnen naadloos aansluiten bij de rest van uw interieur. We hebben een bijzonder ruime keuze aan opties voor gordijnen: van volledig verduisterend tot lichtdoorlatend, van katoen tot velours, in alle kleuren die u kunt bedenken. Onze experts werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het ontwerp, de stof en de afwerking van uw gordijnen perfect overeenkomen met uw wensen. Daarnaast is het mogelijk om bij ons woonkamergordijnen op maat te laten maken, zodat u een coherent interieurdesign kunt creëren dat door heel uw huis wordt doorgevoerd.

Zetel in rustiek decor

Zetelopmakerij

Een salon of zetel opnieuw bekleden, herstellen of kleuren ? Ambacht is onze kracht. Neem een kijkje in onze zetelopmakerij.

Gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen geven uw interieur stijl en klasse. Breng een bezoek aan onze gordijnafdeling.

Vrouw in een leefkamer

Tapijten

Om uw interieur te vervolledigen, kan u bij Leo Dries ook terecht voor het plaatsen van vasttapijt alsook voor een tapijt op maat om Uw woning verder aan te kleden.

Bruine zetel

PVC Vloeren

PVC stroken zijn uitstekend geschikt voor renovatiewoningen of veel belopen oppervlaktes. Makkelijk te monteren en extra sterk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Bezoek onze ruime toonzaal

contact met ons op of kom langs in onze toonzaal van maar liefst 400 m2. Hier kunt u een uitgebreide selectie van gordijnstoffen bekijken en direct bespreken hoe we uw interieurdromen kunnen verwezenlijken. Ons team van ervaren interieurspecialisten staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte gordijnen die uw ruimte transformeren in een plek waar u zich echt thuis voelt. Vertrouw op onze expertise!