Banken op maat voor de horeca

Banken op maat zijn essentieel om een gastvrije en comfortabele omgeving in uw zaak in de horeca te creëren. Leo Dries uit Merksplas biedt een gespecialiseerde service aan die volledig is gericht op het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte banken die perfect aansluiten bij de unieke sfeer en inrichting van uw horecagelegenheid. Door te kiezen voor onze banken op maat, creëert u een distinctieve stijl die uw gasten niet alleen comfort biedt, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

Wilt u een gratis adviesgesprek?

Kwalitatieve banken op maat voor de horeca

Wanneer u kiest voor de kwalitatieve banken op maat voor de horeca van onze stoffeerderij, staat onze ervaring en vakmanschap garant voor resultaten die uw verwachtingen overtreffen. Ons team heeft jarenlange ervaring in het maken van zitmeubelen op maat. Daarnaast specialiseren we ons in interieurprojecten specifiek voor de horecabranche. Wij zorgen ervoor dat uw banken naadloos aansluiten bij de rest van uw interieur, of het nu gaat om een klassiek, modern of een geheel uniek concept. Onze benadering is altijd persoonlijk en op maat, zodat elke bank perfect past bij de ambiance die u voor ogen heeft.

Zetel in rustiek decor

Zetelopmakerij

Een salon of zetel opnieuw bekleden, herstellen of kleuren ? Ambacht is onze kracht. Neem een kijkje in onze zetelopmakerij.

Gordijnen

Op maat gemaakte gordijnen geven uw interieur stijl en klasse. Breng een bezoek aan onze gordijnafdeling.

Vrouw in een leefkamer

Tapijten

Om uw interieur te vervolledigen, kan u bij Leo Dries ook terecht voor het plaatsen van vasttapijt alsook voor een tapijt op maat om Uw woning verder aan te kleden.

Bruine zetel

PVC Vloeren

PVC stroken zijn uitstekend geschikt voor renovatiewoningen of veel belopen oppervlaktes. Makkelijk te monteren en extra sterk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Maak de stap naar een exclusief interieur

Bent u geïnteresseerd om banken op maat te laten maken voor uw zaak in de horeca of heeft u behoefte aan professionele meubelstoffering voor uw bestaande zitmeubelen? Neem dan contact op met onze specialisten of bezoek onze toonzaal in Merksplas. Samen kunnen we uw ideeën en wensen bespreken en kijken hoe we deze het beste kunnen realiseren. Laat ons u helpen om een exclusieve zitervaring te creëren voor uw gasten!