Gordijnen

Bij een nieuwe zetelbekleding vragen veel mensen naar bijpassende raamdecoratie. Ook die service leveren wij aan onze klanten: van het opmeten en het maken tot het plaatsen. Alles gebeurt in eigen atelier. Natuurlijk beschikken wij ook over alle ophang-systemen, American en Japanese stores in stof en zelfs in hout. Accessoires zoals sierkoorden, franjes, enz…. Kom eens een kijkje nemen in onze 400 m² grote toonzaal en stel in samenspraak met onze interieuradviseurs uw ideale combinatie samen. Klassiek, landelijk of modern, elke stijl is ruim vertegenwoordigd.

Wilt u een gratis adviesgesprek?

Gordijnen op maat laten maken die naadloos aansluiten bij uw interieur

Als stoffeerder bieden wij meer stoffen aan dan enkel stoffen voor meubelen. Bij een nieuwe meubelstoffering vragen veel mensen naar bijpassende raamdecoratie. Ook die service leveren wij aan onze klanten: van het opmeten en het maken tot het plaatsen. Alles gebeurt in eigen atelier. Natuurlijk beschikken wij ook over alle ophangsystemen, American en Japanese stores in stof en zelfs in hout, evenals accessoires zoals sierkoorden, franjes, en nog veel meer! Kom eens een kijkje nemen in onze 400 m² grote toonzaal en stel in samenspraak met onze interieuradviseurs uw ideale combinatie samen. Klassiek, landelijk of modern, elke stijl is ruim vertegenwoordigd. We bieden bijvoorbeeld gordijnen op maat aan voor de slaapkamer die zorgen voor de perfecte nachtrust door licht en geluid te dempen. In de woonkamer creëren onze op maat gemaakte gordijnen een sfeer van comfort en gezelligheid, perfect afgestemd op uw leefruimte. Bent u op zoek naar raamdecoratie voor uw bedrijf? Ook dan vindt u ongetwijfeld de geschikte stof en afwerking in ons ruime aanbod.

Zetel in rustiek decor

Zetelopmakerij

Een salon of zetel opnieuw bekleden, herstellen of kleuren ? Ambacht is onze kracht. Neem een kijkje in onze zetelopmakerij.

Vrouw in een leefkamer

Tapijten

Om uw interieur te vervolledigen, kan u bij Leo Dries ook terecht voor het plaatsen van vasttapijt alsook voor een tapijt op maat om Uw woning verder aan te kleden.

Bruine zetel

PVC Vloeren

PVC stroken zijn uitstekend geschikt voor renovatiewoningen of veel belopen oppervlaktes. Makkelijk te monteren en extra sterk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u specifieke wensen voor uw gordijnen op maat? Neem dan contact met ons op om deze te bespreken, of bezoek onze toonzaal in Merksplas om de uitgebreide mogelijkheden te ontdekken. Of u nu gordijnstoffen wilt kopen om zelf aan de slag te gaan of de volledige service wenst van meten tot plaatsen, wij staan klaar om u te helpen uw ideale woonomgeving te creëren. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen met onze deskundigheid en toewijding.